STIHL Ukrán háború

A STIHL 500.000 eurót adományozott az ukrajnai háború érintettjeinek megsegítésére. Az összeget egyenlő arányban osztják el a humanitárius segélyszervezetek között, így többek mellett az SOS Gyermekfalvak és az Orvosok Határok Nélkül is részesül belőle.

Motorfűrész használatakor mindig meg kell tennie a megfelelő óvintézkedéseket attól függetlenül, hogy otthoni vagy ipari körülmények között használjuk a motorfűrészt. Kérjük, viseljen megfelelő egyéni védőfelszerelést, mielőtt elkezdi használni a láncfűrészt.

STIHL Black Friday

STIHL Black Friday 2023

Keresse akciós termékeinket 2023-11-24 és 2023-11-26 között.

STIHL KertÉRTŐK

A "KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora" című podcast sorozat kéthetente jelentkezik majd új résszel. A műsorvezető az ismert növényápolási szakértő, a kertTV alapítója, a kertészeti témájú videókat készítő vlogger, McMenemy Márk. A műsor állandó vendégei, Beh Mariann kertészmérnök, a STIHL kertápolási szakértője, a Bazsalikomos kert brand megálmodója, A kert konyhája című könyv szerzője. Valamint Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere, a STIHL gépek szakértője, aki számára nincs olyan technikai adat, paraméter, innováció, amit a gépekről ne ismerne.

STIHL E10 üzemanyag

Az Európai Unió környezetvédelmi előírásai miatt 2020-tól Magyarországon is megváltozik a 95-ös motorbenzin összetétele. A korábbi „E5" jelölést felváltja az „E10", amely azt jelenti, hogy az etil-alkohol (bioetanol) tartalom maximum 5%-ról maximum 10%-ra emelkedik.

STIHL Fűrészláncok élezése

A kifogástalanul élezett fűrészlánc már kis előretolási erővel is könnyedén hatol a fába. Vágás közben megfelelő méretű forgácsot állít elő és „húzza” a gépet a fába. Ne dolgozzon életlen vagy sérült fűrészlánccal, mert az túl nagy fizikai megterhelést, nagy rezgés általi terhelést, nem kielégítő vágásminőséget és fokozott kopást okoz. Mivel az élettelen lánc nem forgácsot, hanem első sorban port állít elő, amely így könnyebben be tudd jutni a légszűrő rendszerhez.

STIHL aprítógép

A STIHL számos területen nyújt segítséget a kerti munkák elvégzéséhez. Jelenleg Magyarországon a kertben keletkező zöldhulladékok eltüntetésére a legtöbben a zöld hulladékszállítást használják, mert egyszerű és kevés munkával jár. Pedig van egy nagyon egyszerű megoldás, hogy ezt az értékes hulladékot ne pazaroljuk el, hanem helyileg hasznosítsuk. A komposztálás során értékes komposztot készítünk, amit a következő évben a növényeink táplálására fordíthatunk.