Üzletünk 1995 óta megtalálható Békéscsabán, kezdetben egy garázsboltként üzemelt, később a jelenlegi üzlethelységbe költöztünk. Ennek kösszönhetően cégünk jelenleg a legnagyobb STIHL és VIKING Szakkereskedése és szervize. A cégünk által forgalmazott termékeket megyeszerte több helyen is megtalálhatja, a fiókbolt hálozatunknak köszönhetően. 
Cégünk elsősorban a német STIHL és VIKING márkák forgalmazásával foglalkozik. Üzletünkben megtalálhatja a STIHL teljes láncfűrész és fűkasza palettáját, legyen az motoros vagy elektromos.

Az üzletünkben e két nagy márka mellett több kertápolási világmárka található meg, ilyen például az MTDHONDAPedrolloOleo-MacELPUMPSFevill és a Briggs & Stratton.

Az üzletünk honlapján megtalálhatja a termékpalettánk nagy részét. Az új termékek forgalamzása mellett megtalálhatja a leggyakrabban használt kerti és mezőgazdasági gépek alkatrészeit.

Üzletünk könnyen megközelíthető helyen található és saját ingyenes parkolóval rendelekzik.

Amennyiben szeretne egy új fúnyírót, rotakapát, láncfűrészt, fűkaszát szívattyút vagy permetezőt vásárolni térjen be az üzletünkbe, ahol majdnem 30 éves tapasztalattal rendelekző kollegáink az önnek legmegfelelőbb terméket a legjobb áron tudják bemutatni.